Ontdek de ultieme woonbeleving op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living’!

Op 17, 18 en 19 mei staat Instamat op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living Event
SAVE THE DATE – The Art of Living Event
27 maart 2024
Design District 2024 - Instamat
Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren tijdens Design District!
24 april 2024
Op 17, 18 en 19 mei staat Instamat op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living Event
SAVE THE DATE – The Art of Living Event
27 maart 2024
Design District 2024 - Instamat
Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren tijdens Design District!
24 april 2024

Ontdek de ultieme woonbeleving op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living’!

Ben je op zoek naar inspiratie voor het creëren van jouw droomwoning? Wil je kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van architectuur, interieur en design? Zoek niet verder! Op 17, 18 en 19 mei schittert Instamat op de exclusieve woon- en designbeurs 'The Art of Living' in Autotron Rosmalen. Deze publieksbeurs staat synoniem voor luxe, innovatie en verfijning. Het is dé plek waar liefhebbers van hoogwaardig wonen samenkomen om zich te laten inspireren door het beste van het beste op het gebied van interieurontwerp en lifestyle. En Instamat brengt daarbij de warmte die je huis compleet maakt.

In onze stand presenteren we de nieuwste designradiatoren en laten we je de veelzijdigheid van onze collecties zien. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne radiator voor je woonkamer of juist een elegante en klassieke optie voor je slaapkamer, bij Instamat vind je het allemaal. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te inspireren, zodat jij de perfecte verwarmingsoplossing voor jouw woning kunt vinden. Je vindt Instamat in stand A20.

Maak op de beurs bijvoorbeeld kennis met de SERIE T radiator en laat je verrassen door dit veelzijdige (warme) meubelstuk dat past in elke ruimte in huis! Het is gemaakt van recyclebaar aluminium met een snelle warmteoverdracht. Fraai om te zien en door de kleine waterinhoud ook nog eens energiebesparend.

Maar dat is nog niet alles! We hebben een speciale verrassing voor onze bezoekers. Maak kans op gratis toegangskaarten voor de exclusieve woon- en designbeurs 'The Art of Living' door een e-mail te sturen naar info@instamat.nl vóór maandag 13 mei 2024. We verloten maar liefst 10 sets van 2 kaarten (OP=OP), dus grijp deze kans en maak jouw bezoek aan deze exclusieve beurs compleet.

En… The Art of Living staat niet alleen bekend om zijn spraakmakende evenementen, maar ook om het gelijknamige magazine dat de essentie van luxe wonen belichaamt. Blader door de pagina's van dit prachtige magazine en laat je meevoeren door inspirerende interviews, adembenemende architectuur en verfijnde interieurs. Het is het perfecte voorproefje voor wat je te wachten staat op het event zelf. Kijk ook eens op www.theartofliving.nl en lees het artikel over de elektrische radiatoren van Instamat, want ook The Art of Living is fan van onze designradiatoren!

 

Meer dan 100 exposanten, waaronder Instamat, verwelkomen je tijdens de beurs in Rosmalen. Laat je verrassen door compleet ingerichte stijlkamers, inspiratietuinen en meesterlijke masterclasses. Ontdek hoe je jouw huis kunt transformeren tot een oase van stijl en comfort en… laat Instamat je daarbij helpen.

Dus, noteer de data in je agenda en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol luxe en inspiratie. En wie weet, misschien win jij wel een set gratis toegangskaarten om samen met ons te genieten van de exclusieve woon- en designbeurs 'The Art of Living'! We verwelkomen je graag op de beurs!

Open chat
Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht!