Instamat augmented reality app

Met de Instamat augmented reality app kun je op een leuke en gemakkelijke manier de radiator van jouw keuze, virtueel in je eigen interieur plaatsen. Zo zie je direct hoe mooi de radiator in bijvoorbeeld je badkamer past! De App werkt alleen in combinatie met de Instamat marker.

Hoe werkt het?

Download de Instamat Augmented Reality App in de App Store of Google Play Store (scan de qr code hiernaast).

Open de app, klik op ‘start configurator’ en maak een keuze uit showroom of de voor cover van het prijzenboek (download het boek hier!). Als je je keuze hebt gemaakt verschijnt er een overzicht van de radiatoren. Klik op de radiator van je keuze en richt je camera op de cover van het prijzenboek en de radiator verschijnt. Je kunt door de verschillende modellen scrollen.

Ben je in de showroom dan kun je op een speciale marker klikken en de radiator op ware grootte zien. 

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en achtergronden. Ook kun je de radiator draaien. De perfecte match gevonden? Maak dan een foto van het resultaat en bestel de radiator bij de dealer bij jou in de buurt!

In het kort:

Stap 1

Download de app:

Stap 2

Klik in de app op ‘start configurator’, maak een keuze uit de showroom of het prijzenboek. Daarna verschijnt het overzicht van de radiatoren. Klik op de radiator van je keuze. 

Stap 3

De perfecte match gevonden? Maak dan een foto van het resultaat en bestel de radiator bij de dealer bij jou in de buurt!

Instamat augmented reality app

Met de Instamat augmented reality app kun je op een leuke en gemakkelijke manier de radiator van jouw keuze, virtueel in je eigen interieur plaatsen. Zo zie je direct hoe mooi de radiator in bijvoorbeeld je badkamer past!

Het werkt heel eenvoudig. Download de Instamat Augmented Reality App in de App Store of Google Play Store (zie onder). Open de app, klik op ‘start configurator’ om de radiator van jouw keuze te selecteren. Richt vervolgens je camera op de marker (de afbeelding hiernaast) en de radiator verschijnt. Je kunt door de verschillende modellen scrollen. Wil je zien hoe de radiator in je badkamer staat, print dan de marker en hang deze in de ruimte op. 

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en achtergronden. De perfecte match gevonden? Maak dan een foto van het resultaat en bestel de radiator bij de dealer bij jou in de buurt!

In het kort:

Stap 1

Download de app:

Stap 2

Klik in de app op ‘start configurator’ en richt je camera op de marker (afbeelding rechts) en de radiatoren verschijnen. Of print de marker en hang deze in de ruimte op.

Stap 3

De perfecte match gevonden? Maak dan een foto van het resultaat en bestel de radiator bij de dealer bij jou in de buurt!