Warmte is onze passie!

Alhoewel het bedrijf al veel langer bestaat, richt Instamat zich sinds midden jaren ’80 van de vorige eeuw op de verkoop van designradiatoren. In die tijd was Instamat de eerste aanbieder van een breed assortiment designradiatoren in Nederland.

De designradiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk een handige radiator voor in de badkamer naar een groot assortiment designradiatoren in vele vormen, maten en kleuren, die toegepast kunnen worden in alle ruimtes van het huis.

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innovatie van product en assortiment staat daarbij voorop. Samen met onze diverse Europese productielocaties weten we kwaliteit én design samen te voegen tot één product. Daarnaast hebben we altijd vastgehouden aan onze belangrijke kernwaarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat voor staat: Dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

Onze producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.

 

Onze showroom

Voor een optimale beleving van ons assortiment (design)radiatoren kunnen installateurs, architecten, projectontwikkelaars, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten een bezoek brengen aan onze vernieuwde showroom/presentatieruimte in Vaassen.

In de showroom tonen wij ons trendsettend assortiment (design)radiatoren, dat past in elke ruimte van de woning. Wilt u ook met eigen ogen zien hoe mooi warmte kan zijn?

Neem dan contact op met uw Instamat accountmanager of bel/mail ons om een afspraak in te plannen: +31 (0)578 – 574 949info@instamat.nl