Thermostaten en bedieningen

Onze elektrische radiatoren worden geleverd met een voorgemonteerd elektrisch element en eventueel een digitale thermostaat. 

De bediening van deze thermostaat is uiterst gebruiksvriendelijk. Deze is voorzien van de mogelijkheid voor het instellen van een week- of dagprogramma. Ook kun je er voor kiezen of de thermostaat continue in bedrijf is of slechts voor de duur van twee uur. Een ‘open-raam detectie’, waarbij de radiator automatisch in stand-by gaat, een ‘antivries’ functie en een ECO functie zorgen voor extra comfort en besparen energie.

Klasse II en CE goedgekeurd

Bij iedere radiator staat aangegeven of er standaard een thermostaat wordt meegeleverd en welke andere thermostaat eventueel mogelijk is.

Daarnaast is er vaak ook de keuze voor een afstandsbediening. De thermostaat is ontworpen voor het verwarmen van de vloeistof in de handdoekradiator in combinatie met het verwarmingselement. Zowel het element als de digitale thermostaat zijn klasse II en CE goedgekeurd. De thermostaat bevindt zich rechts onder de radiator.

De aansluiting van het elektrische element en de thermostaat dienen te gebeuren volgens de geldende richtlijnen.