Eyecatcher in de (bad)kamer

Tubonetubone new (4) verkleind

 De fraaie designradiator Tubone van Instamat bewijst dat warmte heel erg mooi kan zijn. Een radiator met een mooie strakke vormgeving, die volledig opgaat in het interieur. Een blikvanger in elke ruimte van je huis!

Ook elektrisch
De Tubone bestaat uit een ovale ronde buis met een diameter van 60mm. Al is de ruimte of bevestigingsmuur nog zo klein of laag de Tubone past altijd. Deze radiator is namelijk leverbaar in een verticale of horizontale uitvoering en in drie breedte of hoogte maten. Er is ook een elektrische versie beschikbaar, uitgerust met een verticale handgreep, een handdoekhouder die zorgt voor heerlijke voorverwarmde handdoeken.

Horizontale en verticale uitvoering
De Tubone kan geleverd worden met één element, twee of drie elementen naast elkaar, boven elkaar, of twee elementen achter elkaar. Ook kan deze radiator bijvoorbeeld horizontaal boven het bad worden geplaatst. Standaard is de Tubone voorzien van een 50mm aansluiting, deze bevindt zich achter de radiator.

Meer informatie of de radiator met eigen ogen bekijken? De officiële Instamat verkooppunten bevinden zich verspreid in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt.

Vul uw postcode of plaats in om uw verkooppunt te vinden!