Tubonetubone new (4) verkleind

De fraaie TUBONE designradiator van Instamat bewijst overtuigend dat warmte heel erg mooi kan zijn. Want zeg nou zelf: door z’n strakke vormgeving integreert deze radiator moeiteloos in je interieur waardoor het een echte blikvanger wordt!

Leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering

De TUBONE biedt veelzijdigheid met zowel een horizontale als een verticale uitvoering. Bovendien is deze radiator, die bestaat uit een ovale ronde buis van 60 mm, leverbaar in drie verschillende hoogte- of breedtematen. Je kunt kiezen voor één, twee of zelfs drie elementen, zij aan zij (TUBONE V) of gestapeld (TUBONE H). Wil je ruimte besparen en de diepte ingaan? Ook dit is mogelijk! Bij de variant met één element is het namelijk mogelijk om voor een dubbele uitvoering te kiezen. Tip! Voor een verrassend resultaat is het leuk om de horizontale variant boven het bad te plaatsen. Standaard is de TUBONE voorzien van een 50mm aansluiting, die je achter de radiator vindt.

Ook elektrisch

De TUBONE V is er ook in een elektrische uitvoering, die is voorzien van één element. Ideaal als er een stroompunt in de buurt is en je geen leidingen wil verleggen. Is je badkamer al voorzien van vloerverwarming? Dan is de elektrische variant ideaal als bijverwarming voor nog meer luxe en comfort.

Wil je de TUBONE met eigen ogen bewonderen? De officiële Instamat verkooppunten vind je in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.