Maak van je badkamer een warme en stijlvolle oase!

De badkamer is dé plek in huis waar je je dag begint en waar je ’s avonds heerlijk kunt ontspannen. Hoe fijn is het dan als deze ruimte van alle gemakken is voorzien en is ontworpen voor jouw comfort. Heb je plannen om je badkamer te upgraden of te verbouwen? Ook een goede verwarming is dan essentieel in je badkamerontwerp! Zeker weten dat je een designradiator vindt die helemaal past bij jouw interieurstijl! Instamat heeft een groot assortiment aan designradiatoren, ook als je specifiek op zoek bent naar een elektrische radiator!

Nog meer comfort

Voor nog meer comfort in je badkamer zijn er ook elektrische handdoekwarmers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de JAY?

Deze fraaie en energiezuinige handdoekwarmer zorgt gegarandeerd voor nog meer luxe en comfort in je badkamer. Altijd heb je de beschikking over een warme handdoek (of badjas) zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming. 

Met een hoogte van 175 centimeter en een scala aan kleuropties, is de JAY een stijlvolle aanwinst voor de exclusieve badkamer.

Ophangknoppen voor nog meer functionaliteit

Veel designradiatoren zijn al voorzien van ruimtes waar je je handdoek aan kunt ophangen, zodat je bent verzekerd van een warme handdoek of badjas.

Als je echter op zoek bent naar een opvallende eyecatcher en extra functionaliteit wilt toevoegen, is het vaak nodig om accessoires aan te schaffen voor het ophangen van je handdoek.

Deze accessoires zijn eenvoudig te bevestigen en bieden een praktische oplossing. Voor wie op zoek is naar ultiem gemak, zijn er zelfs magneetknoppen beschikbaar die je moeiteloos op de gewenste plek aan de radiator kunt bevestigen. Daarnaast zijn er voor bepaalde designradiatoren zelfs planchetten of spiegels verkrijgbaar.

Zoek eenvoudig jouw verkoopadres

Onze designradiatoren zijn verkrijgbaar via dealers in zowel Nederland als België. Kijk voor een verkoopadres bij jou in de buurt op onze dealerpagina. Of informeer bij je installateur of sanitair specialist naar de producten van Instamat.