Instamat biedt een groot assortiment aan designradiatoren voor je hele huis. Veel van deze radiatoren zijn verkrijgbaar in zowel horizontale als verticale uitvoeringen in verschillende lengtes. Maar waarom zou je eigenlijk kiezen voor een verticale variant? Allereerst smaak! Want over smaak valt niet twisten. Echter, naast esthetische overwegingen biedt een verticale radiator ook praktische voordelen, met name op het gebied van ruimtebesparing in bijvoorbeeld je badkamer.

Omdat een verticale radiator minder horizontale ruimte in beslag neemt, ontstaat er gewoonweg meer flexibiliteit bij het indelen van je ruimte. Door gebruik te maken van een verticale radiator krijg je dus meer ontwerpvrijheid en kan er zomaar plek ontstaan voor je badkamermeubel! Bovendien brengt een verticale radiator in de badkamer extra comfort met zich mee. Op ooghoogte is er vaak een handige plek om je handdoek of badjas op te hangen, zonder dat je hoeft te bukken.

Wil je zelf eens zien wat er allemaal mogelijk is? Ga dan op bezoek bij de sanitair specialist bij jou in de buurt. Klik HIER voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Wil je onze showroom in het Gelderse Vaassen op de Veluwe bezoeken? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom. Maak vooraf wel even een afspraak. Stuur een email naar info@instamat.nl of bel ons op nummer +31 (0) 578 – 57 49 49.

Ons Inspiratieboek Onze Prijslijst