Instamat levert strakke verticale design radiatoren in verschillende lengtes. Verticale radiatoren besparen veel ruimte en worden daarom vaak in kleine ruimtes zoals badkamers of overlopen geïnstalleerd. Ook bij een nieuwe indeling als gevolg van een verbouwing, kan een verticale radiator uitkomst bieden. Wanneer ruimte geen rol speelt, kan een verticale radiator ook horizontaal bevestigd worden voor een unieke uitstraling!

VERTICALE RADIATOREN VOOR ZOWEL BEDRIJVEN ALS PARTICULIEREN

Instamat levert haar assortiment aan particuliere- en professionele klanten. Wij nodigen professionele klanten uit direct contact met ons op te nemen aangaande verticale radiatoren. Professionele klanten zijn:

  • Architecten
  • Wederverkopers
  • Installatiebedrijven
  • Aannemers

Particuliere klanten kunnen terecht voor advies bij één van onze verkooppunten. We bieden een erg breed assortiment en onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk en professioneel advies. U kunt bij ons terecht voor verticale radiatoren van topkwaliteit, met een prachtig design en functionaliteit.

MEER INFORMATIE: NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u contact opnemen voor meer informatie wat betreft verticale radiatoren, richt dan een e-mail aan info@instamat.nl of gebruik het contactformulier. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vragen. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer +31 (0) 578 – 57 49 49. Wij helpen graag aan een prachtige nieuwe radiator die helemaal past in uw situatie.


Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Radiator vervangen > Verwarming design > Designradiator

VERTICALE RADIATOREN | INSTAMAT
VERTICALE RADIATOREN | INSTAMAT
VERTICALE RADIATOREN | INSTAMAT