Uw radiator kunt u verfraaien met speciaal aansluitmateriaal, zodat de (design)radiator geheel aansluit bij uw persoonlijke interieurstijl. Kiest u voor handbediend, thermostatisch, haaks of recht? Bij Instamat Warmtetechniek BV vindt u een breed assortiment aan radiator afsluitmateriaal. Kies snel een radiator aansluitset die bij de stijl van uw ruimte en radiator past.

ENORM VEEL KEUZE AAN RADIATOR AANSLUITMATERIAAL

Bij ons kunt u kiezen uit een standaard radiator aansluitset, luxe aansluitsets en extra opties zoals een rozet en overbuizen en een waterzijdige koppeling. De standaard aansluitsets bestaan uit één radiatorafsluiter met thermostaatkop en één retourafsluiter. De luxe aansluitsets bestaan uit één handbediende radiatorafsluiter en één retourafsluiter of een thermostatische radiatorafsluiter. Met een combitool kunt u een puntstuk in de radiator draaien en met de andere kant kan het schroefdraad van een ½ aansluiting worden schoongemaakt.

EEN RADIATOR AANSLUITSET OM UW RADIATOR TE VERFRAAIEN

Welke productlijn u ook gekozen heeft, het is altijd mogelijk om uw radiator te verfraaien met een radiator aansluitset om het aanzicht geheel in uw interieur te laten passen. Ontvangt u graag advies over welk radiator aansluitmateriaal het beste bij uw gekozen radiator past? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Naast radiator aansluitmateriaal kunt u bij ons ook terecht voor onder andere:

Voor zowel de particulier als voor bedrijven kunt u bij Instamat Warmtetechniek BV terecht. Bent u dus architect, een installatiebedrijf of een aannemer? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Heeft u een vraag over een specifiek product zoals radiator aansluitmateriaal? Of ontvangt u graag meer informatie over onze designradiatoren? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het telefoonnummer +31 (0)578 574 949.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Handdoekdroger > Design radiatoren woonkamer > Ledenradiator

RADIATOR AANSLUITMATERIAAL | INSTAMAT
RADIATOR AANSLUITMATERIAAL | INSTAMAT
RADIATOR AANSLUITMATERIAAL | INSTAMAT