Laat je inspireren tijdens Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht!

elektrische JAY handdoekwarmer, voor nog meer luxe en comfort
Elektrische JAY handdoekwarmer, voor nog meer luxe en comfort!
10 januari 2024
Op 17, 18 en 19 mei staat Instamat op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living Event
SAVE THE DATE – The Art of Living Event
27 maart 2024
elektrische JAY handdoekwarmer, voor nog meer luxe en comfort
Elektrische JAY handdoekwarmer, voor nog meer luxe en comfort!
10 januari 2024
Op 17, 18 en 19 mei staat Instamat op de exclusieve woon- en designbeurs ‘The Art of Living Event
SAVE THE DATE – The Art of Living Event
27 maart 2024

Laat je inspireren tijdens Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht!

De badkamer is dé plek in huis waar de dag begint en waar je ’s avonds heerlijk kunt ontspannen. Hoe fijn is het dan als deze ruimte van alle gemakken is voorzien en is ontworpen voor jouw comfort. 

Heb je plannen om je badkamer te upgraden of te verbouwen? Of wil je gewoon inspiratie opdoen? Kom dan naar Beurs Eigen Huis, die je van vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart in Jaarbeurs Utrecht kunt bezoeken. Hier worden al je woonwensen werkelijkheid! 

Bezoek tijdens de beurs ook stand KB1.12 waar je drie badkamerspecialisten treft. Maak hier kennis met Instamat, Sanibell en Sunshower. Samen creëren ze een oase van luxe en functionaliteit die elke badkamerdroom waarmaakt.

Instamat: verwarm je ruimte in stijl

Wil je je badkamer of keuken vernieuwen? Of ben je van plan om je huis grondig op te knappen?

Neem dan ook de radiatoren mee in het totaalplaatje. Want designradiatoren mogen worden gezien! Ze zijn er in alle soorten, maten en kleuren en je kunt ze helemaal laten aansluiten bij jouw woonstijl. 

Of je nu gaat voor modern, industrieel of landelijk, voor iedere smaak is er wel een keus. Instamat, dé leverancier van de mooiste warmte, heeft een groot assortiment aan designradiatoren. Ook als je specifiek op zoek bent naar een elektrische radiator zit je hier aan het juiste adres!

Sanibell: badkamermeubelen en badkamerkranen in vele vormen, kleuren en stijlen

Een badkamer moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel. Sanibell begrijpt dit als geen ander en presenteert op Beurs Eigen Huis een collectie van hoogwaardige badkamermeubelen, wastafels, spiegels en accessoires.

Van strakke (maatwerk) wastafelmeubelen tot praktische opbergoplossingen. Sanibell ontwerpt en ontwikkelt in eigen beheer een scala aan stijlvolle en functionele badkamermeubelen, die elke badkamer transformeert tot een oase van rust en comfort. Op deze jubileumeditie van Beurs Eigen Huis introduceert Sanibell ook het nieuwe kranenmerk IVY.

Sunshower: ervaar de voordelen van zonlicht onder de douche

Zonlicht maakt je vrolijk, gelukkig en gezond. Wil je iedere dag genieten van de zon?

Sunshower maakt dit mogelijk en laat de zon schijnen in je badkamer. Verwarmend infrarood en het laag gedoseerde UV-licht onder de douche dragen bij aan je welzijn!

Ontdek de positieve effecten van zonlicht en maak deze onderdeel van jouw dagelijkse doucheritueel. Ontdek de innovatieve producten van Sunshower op Beurs Eigen Huis en ‘Feel what light can do’.

Wanneer de producten van Instamat, Sanibell en Sunshower samenkomen, ontstaat er een badkamerervaring die alle zintuigen prikkelt. De warmte van een Instamat designradiator, de stijlvolle functionaliteit van de badkamermeubelen van Sanibell en de verkwikkende stralen van een Sunshower vormen samen een perfecte combinatie die elke badkamerdroom overtreft.

Nieuwsgierig? Kom dan van 22 tot en met 24 maart naar de jubileumeditie Beurs Eigen Huis. Tip! Heb je bouwtekeningen? Neem ze vooral mee naar de beurs!

Open chat
Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht!