Handig: een afstandsbediening voor je elektrische radiator

Instamat op Art of living0 Warmte als stijlvolle aanvulling!
Warmte als stijlvolle aanvulling
2 november 2023
instamat in paris (1)
Dit jaar bestaat Instamat 50 jaar!
7 november 2023
Instamat op Art of living0 Warmte als stijlvolle aanvulling!
Warmte als stijlvolle aanvulling
2 november 2023
instamat in paris (1)
Dit jaar bestaat Instamat 50 jaar!
7 november 2023

Handig: een afstandsbediening voor je elektrische radiator

Heb jij je thermostaat van je elektrische radiator in je badkamer, zeker nu het weer kouder wordt, al ingesteld op jouw favoriete programma? 

Nee? Je kunt thermostaat natuurlijk handmatig instellen, maar je kunt ook een afstandsbediening gebruiken om alles naar wens in te stellen. Zeker als je thermostaat vrij laag is gemonteerd, dan biedt een afstandsbediening uitkomst. Maar dit apparaatje is in meer opzichten ideaal om bij de hand te hebben. 

Eén ding is zeker, deze kleine toevoeging maakt een wereld van verschil in zowel comfort als gebruiksgemak.

 

Geef je badkamer een ‘boost’!

Een afstandsbediening voor je radiator is echt superhandig. Vooraf stel je de temperaturen en tijden op je gemak in. Dit kun je trouwens heel relaxt aan tafel of op de bank in de woonkamer doen. En met de duidelijke gebruiksaanwijzing is dit een fluitje van een cent. 

Wil je dat de radiator alleen ‘s morgens aangaat, zodat de ruimte aangenaam warm is zodra je binnenstapt? Geen probleem! Of gebruik de ‘boost’ functie. Op deze manier warmt de radiator direct voor maximaal twee uur op. Via dezelfde functie zet je ‘m weer uit als je de badkamer verlaat.

 

Warm wanneer jij dat wil

Uiteraard wil je niet dat je radiator je badkamer de hele dag verwarmt. Uiteindelijk ben je er (met het gezin) maar beperkt. Maar als je tijdens de koude winterdagen gaat douchen, tandenpoetsen of wat dan ook, dan is het wel heel lekker als het aangenaam warm is. Stel daarom heel gemakkelijk je favoriete tijden in. Bovendien reguleer je hiermee ook het energieverbruik! Want… de verwarming is dan alleen ingeschakeld wanneer jij ‘m nodig hebt, waardoor je energie bespaart en je je ecologische voetafdruk verkleint. En omdat een designradiator vaak de functie heeft om handdoeken aan op te hangen, ben je ervan verzekerd dat je je heerlijk warm kunt afdrogen, hoe lekker is dat?

Een warme oase

Kortom: een afstandsbediening voor je elektrische designradiator biedt een combinatie van luxe en efficiëntie. Bovendien stelt het je in staat om de verwarming aan te passen aan jouw behoeften en levensstijl. Het is een kleine upgrade die het comfort en gemak in je badkamer aanzienlijk vergroot. Dus waar wacht je nog op? Maak van je badkamer een oase van warmte en comfort. Voor circa € 70,00 ben je de eigenaar van dit handige apparaatje, dat zorgt voor ultiem comfort en gemak. Het is de investering meer dan waard. Dus, relax, geniet en laat je verwennen met de warmte die jij verdient, met slechts één druk op de knop.

Open chat
Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht!