Elektrische radiator

Voor een elektrische radiator kunt u terecht bij Instamat. In ons uitgebreide productenpakket vindt u gegarandeerd een elektrische radiator die geschikt is voor uw toepassing. U vindt bij ons namelijk een breed assortiment aan verschillende soorten radiatoren. Op deze manier vindt u altijd wel een radiator die helemaal bij uw situatie past.

Een combinatie van kwaliteit, design en functionaliteit
Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw huis of kantoor. Het is dan ook logisch dat u veel waarde hecht aan de bron van deze warmte. Instamat biedt u de beste keuze uit mogelijke radiatoren door topkwaliteit, design en functionaliteit te combineren. U kunt bij ons onder meer elektrische radiatoren in designuitvoering kopen. In ons assortiment vindt u ook:

Meer weten?
Heeft u een vraag over een elektrische radiator uit ons aanbod? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten en laat u informeren door de deskundige medewerkers.

Bent u een zakelijke klant? Dan kunt u ons een e-mail sturen of bellen naar +31 (0) 578 – 57 49 49. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en geven u graag een passend aanbod.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:

Producten

Downloads

Contact