Een elektrische design radiator is in principe een gewone radiator, maar dan op stroom. Overal waar een stopcontact in de buurt is, kan de elektrische design radiator geplaatst worden. Een ander groot voordeel is dat elektrisch verwarmen een duurzame en eenvoudige manier van verwarmen is.

Bij Instamat Warmtetechniek BV vindt u twee soorten radiatoren die leverbaar zijn in een mix- en een elektrische uitvoering. Deze uitvoeringen worden geleverd met een voorgemonteerd elektrisch element en een thermostaat. Deze bevindt zich rechts onder de radiator.

EEN ELEKTRISCHE DESIGN RADIATOR MET EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING EN ANDERE GROTE VOORDELEN

De bediening van de thermostaat van de elektrische designradiator is zeer gebruiksvriendelijk. De thermostaat heeft maar liefst negen verschillende standen die traploos te regelen zijn. Daarnaast heeft een elektrische design radiator weinig onderhoud nodig en is hij eenvoudig te installeren in zowel een nieuwbouwwoning als een bestaande woning.

Een elektrische radiator maakt het mogelijk om snel en efficiënt de ruimte te verwarmen en te zorgen voor een behaaglijk en veilig warmtecomfort. Een groot aantal radiatoren uit ons assortiment is in een elektrische uitvoering beschikbaar, zoals de Serie-T, Flaps, Cobra en nog meer. Heeft u een andere productlijn in gedachten en bent u benieuwd of ook deze in een elektrische uitvoering beschikbaar is? Belt u dan naar het telefoonnummer +31 (0)578 574 949 en onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden wat betreft de elektrische design radiator die u voor ogen heeft. Ook voor andere vragen of voor meer informatie kunt u bellen naar bovengenoemd telefoonnummer.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Klassieke radiator > Staande radiator > Badkamerverwarming

ELEKTRISCHE DESIGN RADIATOR | INSTAMAT
ELEKTRISCHE DESIGN RADIATOR | INSTAMAT
ELEKTRISCHE DESIGN RADIATOR | INSTAMAT