Elektrisch verwarmen

voorpagina ArchitectenPunt
Elektrische handdoekwarmer Jay in nieuwste magazine ArchitectenPunt
28 februari 2019
PR Ledenradiator retro interieur
Trend… Retro in je interieur
29 augustus 2019

Elektrisch verwarmen

Elektriciteit als bron voor verwarmen is hét alternatief voor de CV ketel. De woning wordt eenvoudig op een duurzame manier verwarmd. Elektrisch verwarmen heeft vele voordelen. De radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, geruisloos én energiezuinig en geven een aangename en gelijkmatige stralingswarmte af. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot elektrisch verwarmen. Geschikt voor iedere ruimte en elke interieurstijl.

Ons aanbod elektrische radiatoren voldoet aan de EU wet Ecodesign die op 1 januari 2018 van kracht is geworden. Deze wet schrijft voor dat elektrische radiatoren voorzien moeten zijn van een regelsysteem voor een energiezuinige werking. Door de vermindering van het energieverbruik zorgt dit voor een lagere CO2 uitstoot in Europa.

Elektrische radiatoren als hoofdverwarming
Elektrische radiatoren kunnen als hoofdverwarming dienen. Het grote voordeel is dat de installatie vrij eenvoudig is. Een netwerk van verwarmingsbuizen aanleggen is namelijk niet nodig. De centrale verwarming op elektriciteit wordt, net zoals andere centrale verwarmingssystemen, aangestuurd met een thermostaat. Duurzaam en energiezuinig.

Elektrische radiatoren als bij verwarming
Indien de ruimte voor korte tijd verwarmd dient te worden of indien een aansluiting voor centrale verwarming niet mogelijk is, kan een elektrische badkamerradiator perfect dienst doen als bij verwarming. De radiator wordt rechtstreeks aangesloten op het elektriciteitsnet. Voor gebruik als bij verwarming adviseren wij een elektrische radiator met een hoog vermogen. Snelle opwarming is dan verzekerd.

Elektrische vloerverwarming
Elektrische vloerverwarming zorgt voor een comfortabel warmtegevoel in huis en is de ideale aanvulling op designradiatoren. De warmte wordt heel geleidelijk verdeeld over de ruimte en de vloer houdt de warmte lang vast. De temperatuur wordt geregeld met een eenvoudige thermostaat.

Klik hier voor uitgebreide informatie. 

Open chat
Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u graag een afspraak? Stuur ons dan een bericht!