Wilt u een designradiator in uw badkamer laten plaatsen? Deze ultieme combinatie van warmte en design geeft u een luxe en welbehagen gevoel. Instamat Warmtetechniek BV is een specialist op het gebied van designradiatoren voor zowel de badkamer, woonkamer, keuken als hal. Of u nu op zoek bent naar een designradiator voor uw badkamer of een eenvoudige badkamerradiator, in ons brede assortiment vindt u gegarandeerd uw ideale radiator.

VAN EEN MODERN VORMGEGEVEN DESIGNRADIATOR VOOR DE BADKAMER TOT EEN FRAAIE CREATIE

Zoekt u juist een moderne designradiator voor uw badkamer of meer een eenvoudige designradiator voor uw badkamer? Onze radiatoren zijn voor iedere ruimte een luxe toevoeging en soms zelfs een echte eyecatcher. Ons assortiment bestaat uit verschillende luxe merken zoals Roma, Blade en RIM. Per productlijn kunt u gespecificeerde informatie vinden op de website. Zo zal de Roma een elegante toevoeging zijn als designradiator in uw badkamer. Deze designradiator voor uw badkamer is opgebouwd uit twee verticale ronde collectorbuizen, waar weer gebogen horizontale elementen op zijn aangebracht. De collectie van RIM onderscheidt zich door de stoere uitstraling en strakke en hoekige vormen.

KOM LANGS BIJ ÉÉN VAN ONZE VERKOOPPUNTEN

Bent u er nog niet helemaal uit welke designradiator u voor uw badkamer wilt aanschaffen? Komt u vooral langs bij één van onze verkooppunten in Nederland. De badkamerspecialisten vertellen u graag alles over de eigenschappen van elke radiator zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Heeft u vragen over een specifiek product? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer +31 (0)578 574 949.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Handdoekradiator > Radiator merken > Radiator aansluitmateriaal

DESIGNRADIATOR BADKAMER | INSTAMAT
DESIGNRADIATOR BADKAMER | INSTAMAT
DESIGNRADIATOR BADKAMER | INSTAMAT