Instamat is specialist in badkamerverwarming; van elektrische vloerverwarming tot design radiator. Het assortiment badkamerverwarmingen is zeer breed. Bovendien zijn de radiatoren zeer modern vorm gegeven. U kunt bij Instamat terecht voor radiatoren met praktische functionaliteit, comfort, design en topkwaliteit. Deze combinatie vindt u alleen bij Instamat. Laat u overtuigen en bekijk ons gehele assortiment op de website of bij één van onze verkooppunten.

BADKAMERVERWARMING: BEHAAGLIJKHEID EN TOPKWALITEIT

Badkamerverwarming zorgt voor een behaaglijk warme badkamer waar u zich prettig voelt. Badkamerverwarming die zowel in de vloer is geïnstalleerd als een moderne radiator zorgen voor een aangenaam binnen klimaat. Een design radiator geeft een eigentijdse uitstraling aan elke badkamer, kijk alvast rond op deze website om inspiratie op te doen. Instamat biedt verschillende productlijnen, met elk hun eigen stijl:

INTERESSE?

Heeft u interesse in een Instamat radiator of elektrische badkamerverwarming? Particuliere klanten vinden hier een verkooppunt in de omgeving. Professionele klanten nemen direct contact op met Instamat via het contactformulier of sturen een e-mail naar info@instamat.nl. Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar voor vragen via telefoonnummer +31 (0) 578 – 57 49 49. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over het assortiment en adviseren u graag over de beste keuze voor u.


Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Decorradiator > Radiator woonkamer > Horizontale designradiator

BADKAMERVERWARMING | INSTAMAT
BADKAMERVERWARMING | INSTAMAT
BADKAMERVERWARMING | INSTAMAT