FORGOT YOUR DETAILS?

De nieuwste trends voor uw badkamer

De badkamer krijgt een steeds prominentere plaats in huis. Was het vroeger vooral een praktische ruimte om je te wassen, nu is het een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een verwarming in de badkamer draagt daar zeker aan bij. De combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen. Wij bieden een ruim assortiment aan (design)radiatoren voor iedere interieurstijl en voor de grote én kleine badkamer. We hebben de laatste trends voor u op een rijtje gezet...

Klik hier voor de verkoopadressen bij u in de buurt!

Badia Instamat

Natuur

Natuurlijke materialen geven je badkamer een warme look. Haal 'buiten' 'binnen' door het gebruik van hout, marmer, klei of beton. Badkamerradiator Badia past uitstekend in dit plaatje en zorgt voor heerlijke warme en droge handdoeken.

Meer Badia
Teso fel groen

Kleur

Kleuren roepen emoties op en zorgen voor sfeer. De meeste (design)radiatoren zijn leverbaar in elke gewenste kleur en passen daardoor bij iedere interieurstijl. Dé finishing touch voor je badkamer! De Teso Color combineert ruimte en sfeer met functionaliteit en design.

Meer Teso

Industrieel

Met oude en nieuwe materialen ontwerp je een industriële badkamer met een stoere look. Door creatief om te gaan met materialen zoals staal, RVS en beton kun je zowel een warme als koele sfeer creëren. Badkamerradiator Roma past perfect in deze interieurstijl.

Meer Roma
PR Ledenradiator

Retro

Een vleugje nostalgie met het comfort van nu. In een retro badkamer komt de sfeer van vervlogen tijden weer terug. De Ledenradiator PR past hier uitstekend bij met haar fraaie klassieke uitstraling.

Meer Leden PR
Instamat Serie T2H

Romantisch

Warme en zachte kleuren passen in een romantische badkamer. Gebruik warme aarde tinten of pastel tinten op de wanden, meubels of als decoratie. De Serie T designradiatoren zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Meer Serie T
Kermi thermx2

Energie besparen

De Kermi therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren combineren een aantrekkelijk en hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele maten en trendy kleuren.

Meer Kermi
TOP