Bent u op zoek naaDesignradiatoren Instamatr een designradiator dan bent u bij ons aan het juiste adres! Warmte is de belangrijkste sfeermaker in uw badkamer of huis. Warmte zorgt immers voor behaaglijkheid. Logisch dat u de bron van deze comfortabele warmte ook belangrijk vindt. Voor de beste keuze uit alle mogelijkheden hoeft u maar één naam te kennen: Instamat. Wij combineren topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar voor u altijd een oplossing bij zit.

Ons ruime assortiment bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneel-, kolom- en ledenradiatoren. Daarnaast bieden wij een aantal producten die het eerder genoemde comfort nog verder verhogen. Onder deze producten vallen o.a. elektrische vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en accessoires.

Maak kennis met de laatste trends op het gebied van verwarming en ontdek ‘hoe mooi warmte kan zijn’! Klik hier en blader door onze inspiratiebrochure of bekijk direct een overzicht van de verkooppunten.