Vacature magazijnmedewerker/chauffeur

Wij zijn op zoek naar een:

magazijnmedewerker/chauffeur

(min. 32 uur per week)

Voor onze afdeling logistiek zijn wij op zoek naar een enthousiaste magazijnmedewerker, die deels ook inzetbaar is als chauffeur. Als logistieke kracht ben je een echte doorzetter en ondernemend. Je komt uit jezelf in actie, je steekt je handen uit de mouwen en je hebt geen 8-5 mentaliteit. Als chauffeur ben je het visitekaartje van ons bedrijf.

Wat zijn o.a. jouw taken?

Als magazijnmedewerker/chauffeur heb je een verantwoordelijke en brede functie. Dagelijks worden orders verwerkt en zorg jij ervoor dat deze verzendklaar worden gemaakt. Je gaat ook zelf op pad en brengt bestellingen naar onze klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer, het verwerken van inkomende goederen, administratieve verwerking in het computersysteem en houd je het overzicht over de planning van uitgaande goederen. Een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid.

bus InstamatWat vragen wij?

  • Je bent flexibel en houdt van aanpakken
  • Je neemt initiatief en voelt je verantwoordelijk voor een goed verlopend werkproces
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt goed functioneren in teamverband
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Vaassen

Wat bieden wij?

Afwisselende werkzaamheden binnen een prettige, informele werksfeer. Het betreft een baan voor minimaal 32 uur per week met vaste werktijden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao technische groothandel.

Wie zijn wij?

Instamat is al ruim 40 jaar actief op het gebied van warmte. Naast het feit dat wij een toonaangevend merk zijn op het gebied van designradiatoren, leveren wij ook energiezuinige paneelradiatoren, specialistische oplossingen voor de projectenmarkt en hebben we een assortiment van onderscheidende badkamer accessoires. Wij werken samen met Europese producenten en selecteren onze producten zorgvuldig op basis van design, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Onze klanten bestaan uit badkamer speciaalzaken, installatiebedrijven en de bouwmateriaalhandel in Nederland en België. Alhoewel onze producten bij veel mensen thuis worden gemonteerd, leveren wij niet direct aan consumenten. Kijk voor meer informatie op www.instamat.nl.

Interesse?

Stuur dan je cv met motivatie en foto per post naar: Instamat, t.a.v. de heer Tibor Herscheit, Postbus 116, 8170 AC Vaassen. Of per email via: solliciteren@instamat.nl. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken op tel. 0578-574949.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoek dealer