FORGOT YOUR DETAILS?

Radiator

Met een design radiator van Instamat geeft u een bijzondere uitstraling aan elke ruimte. Of u nu zoekt naar een radiator voor op kantoor, een openbare ruimte of voor een woonhuis, een radiator van Instamat kan overal. Wij leveren namelijk aan zowel zakelijke- als particuliere klanten. Bekijkt u gerust eens onze verschillende toepassingen en productgroepen om te zien welk type radiator u het liefst zou kopen. Naast radiatoren kunt u tevens bij Instamat terecht voor elektrische vloerverwarming, plint-heaters, aansluitsets en accessoires.

Radiator kopen voor particuliere klanten

Wilt u als particuliere klant een Instamat radiator kopen? Dan kunt u het beste via onze website zoeken naar de dichtstbijzijnde Instamat dealer. Daar kunt u terecht voor het stellen van al uw vragen én zij helpen u met het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Wanneer u uw radiator gaat kopen bij uw lokale Instamat dealer, zorgen zij ervoor dat professionele monteurs de montage voor u verzorgen.

Verschillende radiatoren bij Instamat

In ons assortiment vindt u verschillende radiatoren volgens de laatste trends. De verschillende radiatoren van Instamat hebben echter wel een aantal dingen gemeen. Ze zijn stuk voor stuk van topkwaliteit, bieden warm comfort en hebben een prachtig design. Daarnaast zijn al onze radiatoren uiterst functioneel.

Radiator voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten van Instamat, zoals architecten, aannemers en wederverkopers kunnen direct contact opnemen over een radiator met Instamat via het contactformulier. Voor persoonlijk contact met één van onze medewerkers belt u naar telefoonnummer +31 (0) 578 – 57 49 49. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over de mogelijkheden die wij bieden voor het kopen van een radiator.


Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Design radiator > Sierradiator > Radiator keuken

Instamat Teso color
Instamat Ravenna slaapkamer
Instamat Flaps

informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

TOP