FORGOT YOUR DETAILS?

Radiator

Een design Instamat radiator geeft een bijzondere uitstraling aan elke ruimte, of het een kantoor betreft, openbare ruimte of een woonhuis. Instamat levert zowel aan de zakelijke- als particuliere markt. In het menu vindt u de verschillende toepassingen en productgroepen terug zodat u eenvoudig een geschikte radiator vindt. Naast radiatoren kunt u tevens bij Instamat terecht voor elektrische vloerverwarming, plint-heaters, aansluitsets en accessoires.

Radiator voor particuliere klanten

Particuliere klanten die een Instamat radiator wensen aan te schaffen, zoeken het best naar de dichtstbijzijnde Instamat dealer op deze website. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het maken van de juiste keuze. Ook kunnen zij de montage laten verzorgen door professionele installateurs. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken. In ons assortiment vindt u verschillende radiatoren volgens de laatste trends. De verschillende radiatoren van Instamat hebben echter wel een aantal dingen gemeen. Ze zijn allen van topkwaliteit, bieden warm comfort en hebben een prachtig design. Daarnaast zijn ze allen uiterst functioneel.

Radiator voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten van Instamat, zoals architecten, aannemers en wederverkopers kunnen direct contact opnemen over een radiator met Instamat via het contactformulier of e-mail adres info@instamat.nl. Voor persoonlijk contact met één van onze medewerkers belt u naar telefoonnummer +31 (0) 578 – 57 49 49.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina's bekijken:
Paneelradiatoren > Design verwarmingsradiatoren > Staande radiator

Instamat Teso color
Instamat Ravenna slaapkamer
Instamat Flaps

informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

TOP