Slim ontwerp voor de kleinere badkamer

instamat in paris (1)
Dit jaar bestaat Instamat 50 jaar!
7 november 2023
Instamat_Ravenna H
Design Radiator voor Jouw Keuken
14 december 2023
instamat in paris (1)
Dit jaar bestaat Instamat 50 jaar!
7 november 2023
Instamat_Ravenna H
Design Radiator voor Jouw Keuken
14 december 2023

Slim ontwerp voor de kleinere badkamer

Op Obly.com, waar je volop wooninspiratie opdoet en de beste ontwerpers, architecten en bouwprofessionals voor jouw verbouwplannen vindt, wordt regelmatig een (badkamer)project in de spotlight gezet. Ditmaal gaat het om een slim ontwerp voor een relatief kleine badkamer. Met een beperkte ruimte van slechts 3,15 x 2,21 meter slaagden deze bewoners erin, mede dankzij het deskundige advies van Jan van Sundert in Etten-Leur, om de badkamer optimaal te benutten. Het ontbreken van een bad, een bewuste keuze, gaf ruimte voor een royale inloopdouche, een zwevend toilet, een badkamermeubel en een stijlvolle designradiator. Dankzij deze doordachte aanpak en het deskundige advies van Jan Van Sundert is dit ontwerp een perfect voorbeeld van slimme ruimtebenutting en eigentijds design.

In deze badkamer is gebruik gemaakt van veel zwarte items en accessoires voor een stoer effect. Ook de strak en modern vormgegeven designradiator, een PANEEL TV, past helemaal in het badkamerplaatje. Met z’n matzwarte kleur, zijbekleding en wandconsoles vormt de PANEEL TV een naadloos geheel in het interieur. Overigens is deze designradiator ook leverbaar in een horizontale uitvoering, de PANEEL TH. Daarnaast is deze opvallende schoonheid in deze badkamer voorzien van drie handige Instamat handdoekknoppen in geborsteld RVS, zodat je altijd bent verzekerd van een warme handdoek of badjas. Op deze manier creëer je een oase van warmte en comfort zodat de badkamer een ontspannende en moderne ruimte wordt waar het heerlijk is om jezelf klaar te maken voor de dag of om 's avonds tot rust te komen.

Heb je plannen om je badkamer of keuken te vernieuwen? Neem dan ook de radiatoren mee in het totaalplaatje. Ook als je vloerverwarming hebt! Want een designradiator is perfect als bijverwarming, zeker in de badkamer!

Bovendien zijn designradiatoren er in alle soorten, maten en kleuren en kun je ze helemaal laten aansluiten op jouw stijl, ook als het om een kleinere ruimte gaat. En of je nu gaat voor modern, industrieel of landelijk, voor iedere smaak is er wel een keus. Nieuwsgierig naar wat er allemaal verkrijgbaar is? Vraag HIER ons inspiratieboek aan.

Wil je meer lezen over dit badkamerontwerp, de keuze van de vloer- en wandtegels en het badkamermeubel? Ga dan naar het volledige artikel over deze maatwerk badkamer.

Maar lees nog even verder! Want hieronder geven we je graag wat tips om een relatief kleine badkamer groter te laten lijken:

  • Plaats één grote spiegel aan de muur van de badkamer. Dit weerkaatst niet alleen meer licht, maar creëert ook de illusie van een grotere ruimte. In deze badkamer is een grote ovale spiegel geplaatst met sfeerverlichting.
  • Voor deze badkamer is gekozen voor een stijlvol “zwevend” badkamermeubel. Dit opent de vloerruimte en creëert een gevoel van ruimte.
  • Heb je een douchecabine of een inloopdouche zoals hier, overweeg dan een transparante douchewand of een glazen douchewand. In deze badkamer is een trendy glazen wand geplaatst met een zwart frame wat weer goed combineert met de zwarte kranen van de douche, wastafel en designradiator.
  • Gebruik grote tegels op de vloer en wanden in plaats van kleine tegels. Dit minimaliseert de voegen en geeft een gevoel van een grotere, meer samenhangende ruimte. Bovendien is er minder schoonmaakwerk omdat er simpelweg minder voegen zijn!

Deze bewoners waren helemaal tevreden met het eindresultaat van de badkamer, dat o.a. tot stand kwam door de prettige samenwerking met professionals zoals Van Sundert en Instamat.

Open chat
Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht!