U wilt natuurlijk dat de radiator in uw woonkamer geen storende factor in uw interieur is. Kiest u daarom voor een radiator van Instamat Warmtetechniek BV. In ons assortiment vindt u radiatoren van hoogwaardige kwaliteit en exclusieve vormgeving. Daarnaast zijn alle producten van ons van topkwaliteit, voorzien van comfort en design. Of u nu op zoek bent naar een radiator voor uw woonkamer, badkamer, keuken of hal. Wij bieden u de perfecte oplossing geïnspireerd op de laatste trends en technologieën.

EEN MODERN VORMGEGEVEN RADIATOR VOOR IN DE WOONKAMER

De ledenradiator PR is een verwarming met een klassieke uitstraling door de vormgeving. Deze designverwarming wordt echter wel geproduceerd met de modernste productietechnieken en wordt tevens gekenmerkt door de diverse mogelijkheden in afmeting, kleur, aansluiting en montage. De verwarming is zelfs leverbaar in gebogen, gehoekte, speciale ziekenhuisuitvoeringen of met ingebouwde thermostatische ventielen.

Kiest u ervoor om de designradiator ook in de badkamer te plaatsen? Bekijk online ons brede assortiment. Of kom langs bij één van onze dealers. Heeft u de ideale radiator voor in uw woonkamer online gevonden, maar wilt u daar meer informatie over ontvangen? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer +31 (0)578 574 949. Ook voor vragen over een ander product kunt u bellen naar dit nummer. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Designradiator woonkamer > Radiator > Soorten radiatoren

Instamat Teso color
RADIATOR WOONKAMER | INSTAMAT
RADIATOR WOONKAMER | INSTAMAT