Bent u op zoek naar een designradiator voor uw keuken? Is uw huidige radiator aan vervanging toe? Of bent u net eigenaar geworden van een nieuwe woning? Dan kunt u voor allerlei radiatoren bij Instamat Warmtetechniek BV terecht. Maar ook producten om het comfortgehalte te verhogen vindt u in ons brede assortiment, zoals elektrische vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en overige accessoires. Neemt u snel een kijkje op onze website en bekijk onze collecties.

EEN VERTICALE DESIGNRADIATOR VOOR IN DE KEUKEN

Zoekt u voor in uw keuken een designradiator, maar wilt u dat de naden niet zichtbaar zijn? Kiest u dan voor de Stretta. De handdoekbeugel die bij te bestellen is, is ideaal voor in de keuken. Deze beugel is gemaakt van geborsteld roestvaststaal en kan zowel links als rechts gemonteerd worden op de gewenste hoogte. Wilt u een handdoekbeugel voor de handdoek en een aparte voor de theedoek? Er kunnen meerdere beugels gemonteerd worden op de designradiator in de keuken. Uw handdoeken drogen snel en door het strakke design is het een echte waardevolle toevoeging aan uw keuken.

VIND DE DESIGNRADIATOR VOOR UW KEUKEN BIJ ÉÉN VAN ONZE DEALERS

Zoek gemakkelijk de dichtstbijzijnde dealer in uw regio en bekijk de designradiator die u op het oog heeft in de showroom. Ontvangt u graag meer informatie over een bepaald product of heeft u vragen? Dan kunt u ons bellen op het telefoonnummer +31 (0)578 574 949.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Verwarming design > Designradiator > Radiator vervangen

DESIGNRADIATOR KEUKEN | INSTAMAT
DESIGNRADIATOR KEUKEN | INSTAMAT
DESIGNRADIATOR KEUKEN | INSTAMAT