Design Radiator voor Jouw Keuken

Slim ontwerp voor de kleinere badkamer- instamat-paneel tv/th
Slim ontwerp voor de kleinere badkamer
5 december 2023
Instamat_Stretta
Radiatoren voor in je woonkamer
14 december 2023
Slim ontwerp voor de kleinere badkamer- instamat-paneel tv/th
Slim ontwerp voor de kleinere badkamer
5 december 2023
Instamat_Stretta
Radiatoren voor in je woonkamer
14 december 2023

Design Radiator voor Jouw Keuken

Maak van de keuken, een gezellige ontmoetingsplaats

Tegenwoordig is de keuken allang niet meer de plek waar alleen de maaltijden worden bereid. Steeds vaker is deze ruimte een gezellige ontmoetingsplaats waar je met z’n allen zit om even bij te kletsen met familie of vrienden. Ga je ook voor zo’n heerlijke ‘woonkeuken’, een term die steeds vaker opduikt? Dan is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de keuze van een designradiator. Want… het plaatsen van een designradiator in de keuken gaat verder dan alleen het streven naar comfort; het is een doordachte keuze om de warme en gastvrije sfeer van deze ruimte te versterken. Designradiatoren zijn een visuele aanwinst en verkrijgbaar in alle soorten, maten en trendy kleuren zodat je ze volledig kunt afstemmen op jouw woonstijl, of die nu modern, industrieel of landelijk is. Een bijkomend voordeel is dat designradiatoren, in vergelijking met traditionele radiatoren, compacter zijn en daardoor minder ruimte in beslag nemen. Instamat, dé leverancier van de mooiste warmte, heeft een uitgebreid assortiment designradiatoren, zowel voor cv als elektrische verwarming.

Upgrade jouw keuken met een designradiator!

Heb je plannen om jouw keuken te upgraden met een designradiator? Denk dan ook eens na over een elektrische variant waarbij je geen gedoe hebt met het aanleggen of verplaatsen van verwarmingsbuizen. 

Het plaatsen is eigenlijk een fluitje van een cent, zolang er maar een stroompunt in de buurt is. En deze radiator fungeert ook prima als bijverwarming. Ideaal als je het snel wat warmer wil hebben als je aan de keukentafel zit te puzzelen of met vrienden de leukste gesprekken hebt. Maar er zijn nog meer manieren om te zorgen dat jouw keuken een verlengstuk van de woonkamer wordt, waarbij je dezelfde stijl doorvoert als de rest van het huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sfeervol kleurtje op de muren? Het is misschien even wat werk, maar het resultaat is verbluffend! Minder tijd kost het je als je zorgt voor een opgeruimde keuken waarbij je je helemaal prettig voelt. Of koop eens wat leuke accessoires en plaats wat groene planten in de keuken. Leuk is het ook als je wat planten ophangt of wat kruidenplanten koopt. Het staat niet alleen heel vrolijk, maar het geeft ook een lekkere geur. Ook de eettafel is natuurlijk belangrijk. Is deze groot genoeg om er heerlijk aan te zitten met meerdere mensen? Goede (sfeer)verlichting maakt het plaatje compleet!

Inspiratieboek

Nu je jouw droomkeuken helemaal naar jouw smaak hebt ingericht en je er heerlijk warm en comfortabel kunt zitten, is het een kwestie van genieten! Wil je meer inspiratie over de verschillende mogelijkheden en stijlen van de Instamat designradiatoren?

Vraag dan ons inspiratieboek via onze website aan. Je kunt kiezen om het als een pdf te ontvangen, maar ook als boek dat je per post ontvangt, zodat je er op je gemak aan de keukentafel doorheen kunt bladeren.

Ons Inspiratieboek Onze Prijslijst

Open chat
Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht!