Veel radiatoren kunnen ook als handdoekdroger gebruikt worden. Kiest u bijvoorbeeld voor een radiator met gebogen, horizontale elementen? Dan kunt u daar gemakkelijk uw handdoeken laten drogen of verwarmen. Instamat Warmtetechniek BV is de specialist op het gebied van radiatoren. Wij bieden uitgebreide series van producten aan die het comfort verhogen zoals vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en luxe accessoires. Of u nu op zoek bent naar een echte design radiator of een eenvoudige radiator, in ons assortiment vindt u zeker wat u zoekt. Zijn de standaardmaten niet geschikt voor uw ruimte? Dan kunt u ons ook inschakelen voor maatwerk.

VEEL RADIATOREN GESCHIKT ALS HANDDOEKDROGER

Een radiator kan verschillende doeleinden hebben. Een ideaal voorbeeld van een multifunctionele design radiator is de Teso-H. De uitstraling van deze radiator is minimalistisch en zeker ook fraai. Ruimte en sfeer worden gecombineerd met functionaliteit en design. Daarnaast past dit tijdloos design in elke badkamer en kan hij zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden. Wilt u één radiator? Of meerdere radiatoren naast elkaar plaatsen? Dankzij de handdoekstang die erbij wordt geleverd kunnen handdoeken geklemd worden zodat deze heerlijk verwarmd worden. Deze radiator is zeker geschikt als handdoeldroger.

EEN ELEKTRISCHE HANDDOEKDROGER

Een elektrische handdoekdroger kan zowel in een bestaande als een nieuwe badkamer geplaatst worden. De elektrische handdoekdroger is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en heeft een slanke vormgeving. De handdoekdroger kan omschreven worden als simpel, elegant en functioneel. Bent u benieuwd hoe deze handdoekdroger in uw badkamer zal staan? Neemt u dan snel een kijkje in de webshop. Heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar +31 (0)578 574 949.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Elektrische design radiator > Elektrische radiator > Paneelradiatoren

HANDDOEKDROGER | INSTAMAT
HANDDOEKDROGER | INSTAMAT
HANDDOEKDROGER | INSTAMAT