Rayonmanager (fulltime)

Wij zoeken per direct een:

Rayonmanager (fulltime)

Rayon Zuidwest Nederland

De belangrijkste uitdagingen:
Als Rayonmanager heb je een eigen klantenbestand. Denk hierbij o.a. aan installateurs (met en zonder showroom), badkamerdetaillisten, de betere bouwmaterialenhandel en (interieur)architecten.

Wij vinden een goede relatie met je klant cruciaal. Zij gaan namelijk jouw product adviseren en/of verkopen. Onze klanten zijn dus onze ambassadeurs.

Om die goede relatie met jouw klanten op te bouwen is oprechte aandacht noodzakelijk. Daarnaast moet je in staat zijn om de emotionele meerwaarde van onze producten over te brengen. Je bent continue samen met jouw klant op zoek naar hoe jullie de markt samen nog beter kunnen bedienen. En jij doet daarin alles wat daarvoor nodig is!

Naast een bestaand klantenbestand ligt er voor jou de taak om dit bestand verder uit te bouwen met nieuwe relaties. Over het algemeen bezoek je vier dagen per week klanten. Op vrijdag werk je thuis om nieuwe afspraken te maken en bijkomende administratieve werkzaamheden te doen. Deze indeling is overigens flexibel.

Succesvol zijn in deze functie:
Je bent te omschrijven als een echte relatiebeheerder. Je weet als geen ander hoe je een goede langdurige relatie opbouwt op basis van vertrouwen en respect. Je verkoopt eerst jezelf, dan onze organisatie en dan het product. Deze volgorde is heilig. Affiniteit met onze branche is niet noodzakelijk, feeling met design en beleving wel.

Je bezit de volgende eigenschappen:
• HBO werk- en denkniveau
• Commercieel en sociaal vaardig
• Zelfstandig en ondernemend
• Enthousiast en gemotiveerd
• Communicatief sterk, zelfverzekerd en overtuigend
• Gedreven en resultaatgericht
• Standvastig
• Creatief

Je bent woonachtig in het rayon.

Wij bieden jou:
– Een prettige werkomgeving die zich kenmerkt door een platte structuur en een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid.
– Een uitdagende functie.
– Een team van gemotiveerde collega’s.
– Mogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen.
– Een marktconform salaris.

Solliciteren?
Voor meer informatie of direct solliciteren kun je contact opnemen met Rolf Brand.
E: brand@instamat.nl
T: 0578-574949


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Zoek dealer

Inloggen

Wachtwoord vergeten?