De paneelradiatoren van Instamat met vlakke voorzijde springen in het oog door het markante design. Instamat biedt een zeer ruime keuze paneelradiatoren voor de badkamer, hal, woonkamer, keuken of kantoorruimte. De ontwerpen van Instamat zijn zeer modern en goed te combineren met verschillende bouwstijlen. Alleen bij Instamat vindt u radiatoren met een unieke combinatie tussen design, comfort, topkwaliteit en functionaliteit. Wij bieden u een ruim assortiment met paneelradiatoren volgens de laatste trends. Door ons ruime assortiment is er altijd wel een radiator voor u te vinden!

Kermi therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren

Milieuvriendelijk en energiezuinig verwarmen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke trend. Om aan de toenemende vraag naar energiebesparende radiatoren te voldoen, is Instamat Warmtetechniek BV een exclusieve samenwerking aangegaan met de Duitse fabrikant Kermi GmbH.

Naast ons assortiment Instamat designradiatoren bieden wij nu ook de therm-x2 energiebesparende paneelradiatoren van Kermi aan. Deze radiatoren combineren een aantrekkelijk en hoogwaardig design met innovatieve energie-efficiënte technologie. De radiatoren zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten en talrijke trendy kleurvariaties.

Meer weten?

Op deze website vindt u veel informatie over de paneelradiatoren van Instamat. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Instamat via het contactformulier of u stuur een e-mail met uw vragen naar info@instamat.nl. Voor telefonische inlichtingen staan wij u te woord op telefoonnummer +31 (0) 578 – 57 49 49.


Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Badkamerverwarming > Klassieke radiator > Staande radiator

PANEELRADIATOREN | INSTAMAT
PANEELRADIATOREN | INSTAMAT
PANEELRADIATOREN | INSTAMAT