Instamat Warmtetechniek BV is leverancier van designradiatoren, plint-heaters en elektrische vloerverwarming. W zijn al bijna 40 jaar actief op het gebied van warmte. Daarvan verkopen wij sinds 30 jaar designradiatoren. In deze 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende merken op het gebied van designradiatoren.

Om u een actueel assortiment van hoogwaardige producten te kunnen bieden, werken wij samen met enkele Europese topproducenten van designradiatoren. Al deze producten zijn door ons zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en design. Op deze manier zijn wij ervan verzekerd dat ons assortiment voldoet aan de hoge eisen die er in deze tijd gesteld worden.

Instamat combineert topkwaliteit, design en functionaliteit in een productenpakket waar altijd een oplossing voor u bij zit. Ons ruime assortiment bestaat uit badkamerradiatoren, designradiatoren, paneel-, kolom- en ledenradiatoren. Daarnaast beschikken wij over een aantal producten die het eerder genoemde comfort nog verder verhogen. Onder deze producten vallen o.a. elektrische vloer- en spiegelverwarming, design aansluitsets en accessoires.

Laat u inspireren en maak kennis met de laatste trend op het gebied van verwarming!