Warmte is onze passie!

Designradiatoren, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat al meer dan 40 jaar… Instamat is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Vaassen en heeft zich gespecialiseerd in de verkoop van designradiatoren. De radiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk handige verwarmingselementen voor in de badkamer naar een breed scala aan (design)radiatoren in tal van vormen, maten en kleuren, voor elk interieur en iedere leefomgeving.

Instamat biedt een ruime keuze aan toonaangevende verwarmingsproducten om de gehele woning te verwarmen. Sleutelwoorden daarbij zijn topkwaliteit, design, innovatie en functionaliteit. Ons ruime assortiment biedt oplossingen voor elk verwarmingsvraagstuk. Onze radiatoren laten zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samen gaan. Niet voor niets zijn wij dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innovatie van product en assortiment staat daarbij voorop. Samen met onze diverse Europese productielocaties weten we kwaliteit én design samen te voegen tot één product. Daarnaast hebben we altijd vastgehouden aan onze belangrijke kernwaarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat voor staat: Dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en werken!

Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via dealers in Nederland en België. Dat zijn onder andere installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten en de professionele bouwmaterialen handel. Maar wij werken ook samen met (binnenhuis)architecten en interieurstylisten. Klik hier voor de verkooppunten of vraag naar de producten van Instamat bij uw installateur of sanitair specialist.