FORGOT YOUR DETAILS?

Historie

Pand Instamat VaassenWarmte is onze passie!
Alhoewel het bedrijf al veel langer bestaat, richt Instamat zich sinds midden jaren ’80 van de vorige eeuw op de verkoop van designradiatoren. In die tijd behoorde Instamat tot de eerste aanbieders van designradiatoren in Nederland. De designradiator heeft zich vanaf die tijd steeds verder ontwikkeld. Van aanvankelijk een handige radiator voor in de badkamer naar een groot assortiment radiatoren in vele vormen, maten en kleuren, die toegepast kunnen worden in alle ruimtes van het huis.

Instamat is in al die tijd een voorloper geweest in de ontwikkeling van de designradiator. Continue innovatie van product en assortiment staan daarbij voorop. Maar ook de samenwerking met betrouwbare partners speelt een belangrijke rol. Daarnaast hebben we altijd vastgehouden aan onze belangrijke kernwaarden en identiteit. Dit heeft gemaakt waar Instamat voor staat. Dé leverancier van de mooiste warmte voor wonen en warmte, Instamat!

Onze producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitair specialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel. Klik hier voor de verkooppunten. 

TOP