Online Marketing medewerker

(minimaal 2 dagen per week)

Voor de uitbreiding van ons marketingteam zijn wij op zoek naar een Online Marketing medewerker m/v.

Als Online Marketing medewerker werk je op de marketing afdeling aan het vergroten van onze online zichtbaarheid. Je werkt mee aan de ontwikkeling en verdere uitbouw van onze online kanalen; websites, social media en e-mail marketing. Je beschikt over een frisse blik en een creatieve geest en weet dit om te zetten in pakkende social media posts. Je speelt in op de nieuwste trends, waardoor onze kanalen er altijd uitzonderlijk goed uitzien. Je kunt technisch goed overweg met WordPress en het is een pré als je kennis hebt van 3D ontwerpsoftware (SketchUp). Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, hebt een proactieve instelling en je bent parttime beschikbaar.

Je hebt aantoonbare ervaring met:
– Social media (o.a. teksten schrijven, video’s filmen en bewerken)
– WordPress (SEO en CMS)

Daarnaast ben je:sociale media
– communicatief sterk met een goede beheersing van de Nederlandse taal
– proactief, enthousiast en een teamspeler
– minimaal 2 dagen in de week beschikbaar

Wat bieden wij?
Afwisselende werkzaamheden binnen een prettige, informele werksfeer. Het betreft een baan voor minimaal 2 dagen per week met vaste werktijden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao technische groothandel.

Wie zijn wij?
Instamat is al ruim 50 jaar actief op het gebied van warmte. Naast het feit dat wij een toonaangevend merk zijn op het gebied van designradiatoren, leveren wij ook energiezuinige paneelradiatoren, specialistische oplossingen voor de projectenmarkt en hebben we een assortiment van onderscheidende badkamer accessoires. Wij werken samen met Europese producenten en selecteren onze producten zorgvuldig op basis van design, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Onze klanten bestaan uit badkamer speciaalzaken, installatiebedrijven en de bouwmateriaalhandel in Nederland en België. Alhoewel onze producten bij veel mensen thuis worden gemonteerd, leveren wij niet direct aan consumenten. Kijk voor meer informatie op www.instamat.nl.

Interesse?
Stuur dan je cv met motivatie per email naar: solliciteren@instamat.nl, t.a.v. Tibor Herscheit, directeur. Bellen voor meer informatie kan natuurlijk ook. We zijn te bereiken op 0578-574949.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.