Voor onze marketing en communicatie afdeling zijn wij op zoek naar een fulltime

Medewerker Marketing en Communicatie

Er gebeurt veel op marketing gebied, zowel online als offline. Via verschillende kanalen komen wij in contact met onze klanten en vertellen zo ons verhaal. Via diverse websites, social media kanalen, digitale nieuwsbrieven, verschillende vormen van eigen documentatie en print, beurzen enzovoort. Hier voor moet de nodige strategie en content bedacht en opgesteld worden. Maar ook de online vindbaarheid speelt natuurlijk een grote rol. Dit vergt een frisse blik en een creatieve geest.

Wat ga je doen? 
– Up-to-date houden van de verschillende websites
– Bedenken en creëren van content voor de verschillende social media kanalen
– Onze verschillenden digitale kanalen zo afstemmen zodat onze doelgroep bereikt wordt
– Meedenken aan nieuwe campagnes en acties
– Opstellen van nieuwe documentatie als catalogi en brochures.
– Communicatie zowel naar consumenten als naar onze verkooppunten

Je wordt onderdeel van onze marketing afdeling. Maar deze afdeling vormt zeker geen eiland binnen ons mooie bedrijf. We hebben een informele werksfeer en je bent dus veel in contact met de andere afdelingen. Maar we werken ook samen met externe partners die ons helpen met online vindbaarheid, vormgeving en beurzen.

Wie is Instamat?
Wij zijn al 50 jaar de leverancier van Nederland van “De mooiste warmte voor wonen en werken.” Met ons toonaangevende assortiment van designradiatoren richten wij ons niet alleen op de consument maar ook op de projectenmarkt. Voornamelijk in Nederland. Maar ook buiten Nederland ontstaat er steeds meer interesse onze mooie producten. Onze klanten zijn installatiebedrijven, sanitairbedrijven en de professionele bouwmaterialenhandel. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat al sinds vele jaren in Vaassen op de Veluwe is gevestigd.

Heb je aantoonbare ervaring met deze genoemde taken, ben je toe aan een nieuwe uitdaging én heb je zin om te werken in een dynamische, informele en prettige werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou. Laat je creativiteit zien door middel van een originele motivatie. Stuur je motivatie met cv naar: solliciteren@instamat.nl, t.a.v. Tibor Herscheit. Dan spreken we elkaar snel!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.