Update coronavirus

Zeepdispenser Södahl
Kies de zeepdispenser die bij je past!
23 maart 2020
Teso groen
Pimp je badkamer!
23 april 2020

Update coronavirus

Bij Instamat is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij conformeren ons aan het beleid van de Nederlandse regering dat zich baseert op de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent het volgende:

Leveringen
Ons magazijn ligt vol en onze productielocaties draaien normaal. Ook onze distributie werkt op dit moment als normaal. Vooralsnog kunt u dus rekenen dat onze chauffeurs leveren op de dagen dat u van ons gewend bent. Onze chauffeurs hebben in hun wagens desinfecterende gel om voor en na elke bezorging hun handen te desinfecteren. Bovendien zullen zij na levering van de goederen direct vertrekken. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken. U kunt ons helpen door al uw bestellingen alvast aan ons door te geven, zodat we enigszins in de toekomst kunnen kijken m.b.t. wat u van ons verwacht.

Maatregelen op kantoor
Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Daarom zal een aantal van onze collega’s gebruik maken van de mogelijkheid om thuis te werken. Ons kantoor is operationeel, maar bezoek aan ons kantoor en onze showroom is tot 20 mei opgeschort. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Het zou kunnen zijn dat door deze maatregelen u soms iets langer moet wachten voordat de telefoon wordt opgenomen of een reactie op uw mail krijgt. Wij vragen om uw begrip.

Tot slot
Wij doen er alles aan en blijven dat ook doen om te zorgen dat u wekelijks uw bestelde producten ontvangt. We realiseren ons hoe belangrijk dit is als onderdeel van het totale project waar u één of meer Instamat producten in voorzien hebt. Dit doen we al meer dan 45 jaar, ook in deze bijzondere tijd.

We vragen uw begrip voor deze situatie en wensen u veel wijsheid en succes in deze ongewone tijden.

Comments are closed.

Zoek dealer