In het brede assortiment van Instamat Warmtetechniek BV vindt u een elegante en functionele elektrische handdoekradiator. Deze droger is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is beschikbaar in twee hoogtematen. Wilt u meerdere handdoekradiatoren in uw badkamer plaatsen? Dat is geen probleem omdat een droger ongeveer evenveel energie verbruikt als een normale gloeilamp. Een milieubewuste oplossing om handdoeken snel te laten drogen en een eyecatcher in uw badkamer of keuken.

EEN ELEKTRISCHE HANDDOEKRADIATOR KOPEN BIJ INSTAMAT WARMTETECHNIEK BV

Voor een bijzondere elektrische handdoekradiator kunt u terecht bij Instamat Warmtetechniek BV. In ons uitgebreide aanbod vindt u zeker een elektrische handdoekradiator naar uw smaak! Wij bieden namelijk radiatoren met een unieke combinatie tussen functionaliteit, kwaliteit en design in een breed assortiment. Onze enthousiaste medewerkers adviseren u graag en helpen u graag een weloverwogen keuze te maken voor een handige handdoekradiator.

FUNCTIONALITEIT, DESIGN EN KWALITEIT IN ÉÉN WANNEER U EEN HANDDOEKRADIATOR GAAT KOPEN

Warmte is een van de belangrijkste sfeermakers in uw woning. Wij begrijpen dan ook dat u veel waarde hecht aan de bron van deze warmte. Wilt u in uw badkamer liever een bijzondere handdoekradiator in plaats van een standaarduitvoering? Bekijk dan eens ons ruime aanbod badkamerradiatoren, waar functionaliteit gecombineerd gaat met een mooi design en topkwaliteit. Wij inspireren u graag met de laatste trends!

EEN HANDDOEKRADIATOR KOPEN BIJ ÉÉN VAN ONZE VERKOOPPUNTEN IN NEDERLAND

Heeft u een mooie elektrische handdoekradiator gezien in ons online assortiment? Kom dan eens langs bij een van onze verkooppunten waar u de handdoekradiator kunt kopen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag! Bent u een professionele klant en wilt u contact opnemen? Bel dan naar +31 (0)578 574 949 of stuur ons een e-mail. Wij vertellen u graag meer over ons brede assortiment en overtuigen u graag van de topkwaliteit van onze radiatoren.

Voor meer informatie kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Design radiatoren woonkamer > Ledenradiator > Handdoekdroger

HANDDOEKRADIATOR | INSTAMAT
HANDDOEKRADIATOR | INSTAMAT
HANDDOEKRADIATOR | INSTAMAT