Blijf gezond! Beleid COVID-19/Corona

Designradiator Blade in Tulp Magazine
1 oktober 2020
Kermi therm-x2 Verteo
Energiebesparende radiatoren met een prachtig design
23 november 2020

Blijf gezond! Beleid COVID-19/Corona

handen wassen

Bij Instamat is de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Wij blijven ons conformeren aan het beleid van de Nederlandse regering dat zich baseert op de richtlijnen van het RIVM. Ons magazijn ligt vol en onze productielocaties en distributie draaien normaal. Onze chauffeurs dragen mondkapjes en hebben in hun wagens desinfecterende gel om voor en na elke bezorging hun handen te desinfecteren. Bovendien zullen zij na levering van de goederen direct vertrekken. Ook deze maatregel is bedoeld om persoonlijk contact te beperken.

Hygiëne blijft erg belangrijk, voor uw gezondheid en die van onze collega’s. Ons kantoor is operationeel en corona proof gemaakt; bezoek aan ons kantoor en showroom is mogelijk met inachtneming van de adviesregels van het RIVM.

Wij kunnen vertrouwen op de royale flexibiliteit en de loyale betrokkenheid van al onze medewerkers om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen en de gebruikelijke kwaliteit en service te kunnen blijven bieden. Dit doen we al meer dan 45 jaar, ook in deze bijzondere tijd.

 

Comments are closed.

Zoek dealer